PahaIP - Pahalammen verkot

Pahalammen verkot laajentaa Tietotunkin valikoimaa verkkopalveluihin, painottuen mittatilausratkaisuihin. Palveluihimme kuuluvat konesalipalvelut, virtuaalipalvelimet, SaaS-alustat Tietovelhojen sovelluksille, sähköpostin ja muiden sanomien välityspalvelut, verkon edustapalvelut sekä verkkotunnukset ja sertifikaatit.

Ratkaisu tarpeeseen

Palvelinkapasiteetissa mittatilausratkaisu voi olla oiva ratkaisu. Se tarjoaa enemmän joustoa kuin puhdas pilven sovelluspalvelu ja huomattavasti pienempiä kuluja kuin täysi konesalipalvelu. Sopimuskausi voi olla lyhyt, jolloin tiettyyn ratkaisuun ei tarvitse sitoutua moneksi vuodeksi. Sopimuksemme sisältävät aina jousto-option, jolloin ratkaisua voi pilvipalveluiden tavoin skaalata myös sopimuksen kesken ylös- ja alaspäin.

Verkkotunnusten hallinta

Toimimme Viestintäviraston verkkotunnusvälittäjänä ja tarjoamme kansainvälisten verkkotunnusten rekisteröinti- ja hallintapalvelun. Ratkaisumme antaa asiakkaalle mahdollisuuden hallita verkkotunnuksia kokonaisuutena, ennakoitavin kuluin ja pienin paperitöin.

Verkkolähetykset ja -koulutukset

Tarjoamme ratkaisut yksityisiin verkkolähetyksiin, tilanteisiin jossa et halua välittää esimerkiksi koulutusta, tuote-esittelyä tai isoa neuvottelua julkisten palveluiden kautta. Palvelumme kautta on lähetetty lukuisia usean mittaluokan suoria videolähetyksiä sekä videopohjaisia koulutuksia ja neuvotteluja. Palvelu on helppo ottaa käyttöön ja erittäin kustannustehokas.

Koneiston osana

Toimimme yhteistyössä sovelluskehittäjien kanssa esimerkiksi markkinoinnin ja verkkokauppojen alustan tarjoajana. Kokonaisuus sisältää vararatkaisut, hajautetut varmuuskopiot, edustapalvelun ja raportoinnin.